O Kερκυραίος αθλητής θα παραμείνει στο ρόστερ της κερκυραϊκής ομάδας και στα μεγάλα σαλόνια.
Ακόμη ένα γέννημα θρέμμα του Φαίακα, ο Δημήτρης Δελλής θα ζήσει το όνειρο της μεγάλης κατηγορίας με την “κόκκινη” φανέλα. Ο Κερκυραίος αθλητής που πλην του Άρη (λόγω σπουδών) δεν έχει αγωνιστεί σε άλλο σωματείο δήλωσε στη σελίδα του Φαίακα στο f/b εξαιρετικά χαρούμενος για την εξέλιξη αυτή και πως “η ομάδα μας θα παρουσιαστεί όχι απλά καλή αλλά έτοιμη από καιρό να συναντήσει το πεπρωμένο της που δεν είναι άλλο από την A1 Handball Premier”.
Η ανακοίνωση
Καλή συνέχεια στο σπίτι σου Δημήτρη!!!
Ο Α.Ο. Φαίαξ Κέρκυρας ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με το Δημήτρη Δελλή για τη σαιζόν 2019/2020. Γεννημένος στις 11/06/1993, o ύψους 1,89μ. Δημήτρης αγωνίζεται στη θέση του δεξιού εξτρέμ και ίντερ και αποτελεί έναν ακόμη αθλητή που βγήκε από τα σπλάχνα του συλλόγου μας. Αγωνίστηκε ως πρωτετής φοιτητής την περίοδο 2011/2012 στον Άρη Θεσσαλονίκης, στη συνέχεια όμως επέλεξε -παρά τις σπουδές του στη Θεσσαλονίκη και τις μεγάλες αποστάσεις και μετακινήσεις- να μην μεταγραφεί ποτέ σε άλλο σύλλογο και να αγωνίζεται έκτοτε ξανά μόνο με την ερυθρόλευκη φανέλα.
Δημήτρης Δελλής: «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που ήμουν και θα είμαι κομμάτι της πιο σημαντικής στιγμής της ομάδας μας. Ο στόχος της ανόδου στην Α1 Handball Premier επετεύχθη μετά από πολύ σωματική και ψυχική κούραση, αλλά και αμέτρητες ώρες επίπονων προπονήσεων και ταξιδιών. Βάσει αυτών και σε συνάρτηση με τον υπέροχο κόσμο αλλά και το Δ.Σ. του συλλόγου που δουλεύει επαγγελματικά στο το δικό της δύσκολο κομμάτι, είμαι σίγουρος πως η ομάδα μας θα παρουσιαστεί όχι απλά καλή αλλά έτοιμη από καιρό να συναντήσει το πεπρωμένο της που δεν είναι άλλο από την A1 Handball Premier»