Ένα δείγμα γραφής για τις δυνατότητες της προαγωνιστικής ομάδας που χτίζεται σταδιακά από την αρχή της χρονιάς έδωσε ο ΝΑΟΚ στο εαρινό κύπελλο προαγνωστικών κατηγοριών.
Συγκεκριμένα συμμετείχε με 11 συνολικά αθλητές, 6 προαγωνιστικής και 5 μίνι προαγωνιστικής κατηγορίας. Συνέλεξε 10 μετάλλια, 4 χρυσά, 4 ασημένια και 2 χάλκινα και σκαρφάλωσε στην 6η θέση της βαθμολογίας μεταξύ πολυπληθέστερων ομάδων, αποδεικνύοντας την ποιότητα που διαθέτει στις τάξεις του.
Αναλυτικά οι σημαντικότερες διακρίσεις ήταν:
ΙΣΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
3 χρυσά 50-100-200 πρόσθιο
Οι επιδόσεις του στα 3 αυτά αγωνίσματα συγκαταλέγονται στις 8 καλύτερες πανελλαδικά.
ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗ ΜΙΧΑΕΛΑ ΑΝΤΩΝΙΑ
1 χρυσο 2 ασημενια 50-100-200 ύπτιο
Οι επιδόσεις της στα 3 αυτά αγωνίσματα συγκαταλέγονται στις 15 καλύτερες πανελλαδικά.
ΔΙΑΒΑΤΗ ΑΜΙΝΑ
1 ασημένιο 1 χάλκινο 100-200 πρόσθιο
Η επίδοση της στα 200 πρόσθιο συγκαταλέγεται στις 30 καλύτερες πανελλαδικά
ΚΑΝΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
1 ασημένιο 100 πεταλούδα
ΠΕΡΤΣΕΜΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
1 χάλκινο 50 ύπτιο
Στην αποστολή συμμετείχαν επίσης οι:
Αγαπάκης Κωνσταντίνος
Γιάκο Μπεσιάνα
Γιώργη Λεονάρντο
Κυριακάκης Θεόδωρος
Λιόγκας Πάρις
Χειμαριός Μάρκος
Οι οποίοι σημείωσαν σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση τους και πραγματοποίησαν ατομικά ρεκόρ.
Η συνέχεια θα δοθεί τον Μάη στο Acropolis Junior, την μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση προαγωνιστικών κατηγοριών στην Ελλάδα με την κορωνίδα της σεζόν να έρχεται τον Ιούνιο στους θερινούς αγώνες, εκεί που στόχος για το ΝΑΟΚ είναι να κάνει την διαφορά.
Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΑΟΚ συγχαίρουν τους κολυμβητές για τις επιτυχίες τους και το προπονητικό επιτελείο ευχαριστεί τους γονείς για την στήριξη και την αγαστή συνεργασία.