Η κωπηλάτρια του ΝΑΟΚ βραβεύτηκε στη γιορτή των κορυφαίων για το χρυσό βαλκανικό μετάλλιο που κατέκτησε στην Τουρκία.
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στο εμβληματικό Αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Μαρούσι η ετήσια γιορτή βράβευσης των Κορυφαίων της Κωπηλασίας της προηγούμενης χρονιάς.
Των αθλητών που σήκωσαν ψηλά τη γαλανόλευκη κερδίζοντας μετάλλια και παρουσίες σε τελικούς από τους Ολυμπιακούς αγώνες του Παρισιού μέχρι το Βαλκανικό πρωτάθλημα στην Αδριανούπολη της Τουρκίας.
Μεταξύ των βραβευθέντων, φυσικά, ο… μισός Κερκυραίος Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος αλλά και η αθλήτρια του ΝΑΟΚ Έλενα Διαβάτη, η οποία το 2024 έφτασε στο χρυσό μετάλλιο των Βαλκανικών Αγώνων που έγιναν στην Τουρκία στην κατηγορία ΣΚΙΦ νεανίδων.
Για την ιστορία, η βραδιά ήταν γεμάτη λάμψη, υπερηφάνεια και συγκίνηση. Για πάνω από 2 ώρες οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του 2024 αποθεώθηκαν από ένα κατάμεστο αμφιθέατρο παρουσία του νέου προέδρου της ΕΟΕ Ισιδώρου Κούβελου, πολιτικών, εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων και της Εκκλησίας, των μελών της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας και φίλων και συγγενών των αθλητών.